11.00 - 15.00 uur | Harmonieplein| Alles over de ontwikkelingen in Nieuw-Vennep
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Nieuw-Vennep
Nieuwsbrief
 
28 mei 2024
In deze nieuwsbrief:
1. Informatiemarkt
2. De Nieuwe Kom
3. Mercator
4. Verkeer
5. Pionier-Bolsterrein
6. Wijkvernieuwing Welgelegen
7. Nieuw-Vennep-West
8. PARK21
 
Informatiemarkt
Op zaterdag 8 juni is de jaarlijkse informatiemarkt voor Nieuw-Vennep. Medewerkers van de gemeente en verschillende ontwikkelaars vertellen je graag meer over de nieuwbouw- en andere projecten in het dorp. Ook NMCX Centrum voor Duurzaamheid, Stichting Maatvast, de Meerlanden, het Rijdende Energieloket, de wijkagenten en de brandweer maken graag kennis met u!
Lees meer
 
De Nieuwe Kom
Er gaat veel gebeuren in De Nieuwe Kom. Om meer informatie te geven en uw vragen te beantwoorden, zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig op de informatiemarkt van 8 juni. Daarnaast zijn de ontwikkelaars van het Martgebouw en van Mercator aanwezig. Zij kunnen u het laatste nieuws vertellen over de twee nieuwbouwprojecten.
Lees meer
 
Mercator
Het centrum van Nieuw-Vennep krijgt een uitbreiding en onderdeel hiervan is Mercator: 81 (betaalbare) koopappartementen met woonoppervlakten die variëren van 45 tot 100 m². Geniet van een gemeenschappelijke groene binnentuin en van winkels, horeca en terrasjes. Op de begane grond in Mercator komen (maatschappelijke) voorzieningen en een supermarkt. Meer weten? Bezoek ons 8 juni op de informatiemarkt in Nieuw-Vennep.
Lees meer
 
Verkeer
Er zijn veel ontwikkelingen die invloed hebben op hoe bewoners en bezoekers zich straks door, uit en naar Nieuw-Vennep bewegen. Bijvoorbeeld de groei van het dorp en de opkomst van elektrische auto’s en fietsen. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van deelvervoer. Als gemeente bereiden we ons hierop voor. Op 8 juni zijn medewerkers van de gemeente die meer weten over verkeer aanwezig op de informatiemarkt om u meer te vertellen en uw vragen te beantwoorden.
Lees meer
 
Pionier-Bolsterrein
Op dit moment werken hard aan verschillende onderdelen van het plan voor het Pionier-Bolsterrein. Op zaterdag 8 juni zijn de medewerkers van de gemeente die aan het Pionier-Bolsterrein werken natuurlijk aanwezig. We vertellen je graag meer over de plannen en beantwoorden vragen.
Lees meer
 
Wijkvernieuwing Welgelegen
We gaan de wijk Welgelegen klimaatbestendig maken met het project Wijkvernieuwing Welgelegen. Dat betekent dat we de buitenruimte van de wijk gaan aanpassen aan het klimaat dat aan het veranderen is. Om de buurt goed klimaatbestendig te maken is het ook nodig dat bewoners zelf meedoen. Een groot deel van de regen valt in hun tuin, op hun daken en op hun grond. Om te onderzoeken wat bewoners hiervan vinden hebben we de bewoners van Welgelegen gevraagd een om een online vragenlijst in te vullen.  
Lees meer
 
Nieuw-Vennep-West
De gemeente, ontwerpers en grondeigenaren maken plannen voor de nieuwe woonwijk Nieuw-Vennep-West. Het wordt een wijk waar je woont in het landschap en het poldergevoel ervaart. Een wijk met huur-en koopwoningen, in verschillende prijsklassen. Ook komen er appartementen. Een goede bereikbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijk bij de ontwikkeling van het gebied. Het plan waar nu aan gewerkt wordt, is een plan op hoofdlijnen en de stedenbouwkundige randvoorwaarden voor de uitwerking. Als het stedenbouwkundige plan af is, besluit de gemeenteraad erover. Dan is de wijk een stap dichterbij.
Lees meer
 
PARK21
PARK21 organiseert van 6 tot en met 14 juli de vijfde editie van de PARK21 Zomerweken! Tijdens de Zomerweken valt er veel te beleven voor jong en oud. Bezoek de openluchtbioscoop of doe mee met de pubquiz. Wil je blijven slapen? Zelfs dat kan! Reserveer dan een plekje op de pop-up camping en word elke ochtend wakker met uitzicht over een boerenlandschap.
Lees meer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X   X
Linkedin   LinkedIn