Het laatste nieuws van Nieuwe Energie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Nieuwe Energie
Nieuwsbrief
 
27 mei 2024
In deze nieuwsbrief:
1. Concept-spelregels windenergie naar gemeenteraad
2. Zwembad Vogel: aandacht voor mens en milieu
3. Marwa hoeft niet meer bij te betalen op de energierekening 
4. Comfort en besparen met hybride warmtepomp 
5. Kom je langs bij het Rijdend Energieloket?
6. Volg ons op social media!
 
Concept-spelregels windenergie naar gemeenteraad
Tijdens het participatieproces Wind op Land kunnen inwoners meedenken over spelregels voor het windzoekgebied in Haarlemmermeer-Zuid. Met de ideeën die zijn opgehaald heeft de gemeente nu concept-spelregels gemaakt. Het college van burgemeester en wethouders stemde op dinsdag 21 mei in met deze concept-spelregels en een voorstel voor een peiling die dit najaar volgt. Binnenkort wordt dit behandeld door de gemeenteraad.
Lees meer
 
Zwemschool Vogel: aandacht voor mens en milieu
Brord Brugman is naast topsportcoördinator sinds 2022 de trotse eigenaar van zwemschool Vogel in Badhoevedorp. Het zwembad verwelkomt zo’n 700 kinderen per week voor ABC-zwemmen. Brord: ‘Het woord “aandacht” past heel goed bij onze zwemschool. Aandacht voor kinderen, omdat ze hier in kleine groepjes van maximaal 5 zwemmen. Maar ook aandacht voor de omgeving, aandacht voor het milieu, aandacht voor de toekomst. We hebben goede waterkwaliteit en gaan voor zo min mogelijk uitstoot.’
Lees verder
 
Marwa hoeft niet meer bij te betalen op de energierekening
Marwa is 39 jaar en woont samen met haar twee kinderen in Zwanenburg. In 2022 moest zij ruim € 500,- bijbetalen op haar energierekening. Nadat ze over de Energiebank Haarlemmermeer las in een brief van gemeente Haarlemmermeer, heeft ze contact opgenomen. Ze is door de Energiebank gekoppeld aan een coach en samen maakten ze snel een afspraak. We spraken Marwa over haar ervaringen met de Energiebank. 
Lees meer
 
Comfort en besparen met hybride warmtepomp
Het Energieloket Haarlemmermeer ging op bezoek bij Benita en Joop in Buitenkaag. Zij vertellen je graag over hun ervaring met de hybride warmtepomp. Hoeveel geluid maakt het en hoe ziet het er eigenlijk uit? Kom erachter in slechts anderhalve minuut.
Bekijk het filmpje
 
Kom je langs bij het Rijdend Energieloket?
Heb jij het Rijdend Energieloket van Energieloket Haarlemmermeer al voorbij zien komen? De energieadviseurs staan voor je klaar om te helpen bij vragen over energie besparen, energie opwekken of je huis verduurzamen. Ook kun je een kijkje nemen in de showroom en kennismaken met diverse energiebesparende producten. Het loket staat op verschillende weekmarkten in Haarlemmermeer verspreid. We zien je graag verschijnen! 
Bekijk de agenda
 
Volg ons op social media!
Volg je ons al op Facebook of X? Bezoek onze sociale media voor updates over nieuwe energie, tips om energie te besparen en inspirerende verhalen van inwoners van Haarlemmermeer. 
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X   X