Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
27 mei 2024
In deze nieuwsbrief
1. Gemeente maakt extra afspraken met ontwikkelaar TROM
2. KASTAN: van boerenschuur naar restaurant
3. Bestemmingsplan voor Raadhuisplein definitief geldig
4. Kortebaandraverij en zomermarkt in het centrum
 
Gemeente maakt extra afspraken met ontwikkelaar TROM
In Stadscentrum Hoofddorp waar vroeger V&D en de Deining stonden, komt het gebouw TROM. Dit is een nieuw gebouw aan het Dik Tromplein. TROM bestaat straks uit 136 huurappartementen, winkels, horeca en een inpandige parkeergarage waarin ook 180 openbare parkeerplaatsen zijn opgenomen. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 23 april 2024 besloten om extra afspraken te maken met ontwikkelaar Segesta die TROM gaat bouwen. 
Over TROM
 
KASTAN: van boerenschuur naar restaurant
Beeld van KASTAN
KASTAN ligt tegenover het station en aan de Van Heuven Goedhartlaan en wordt een ontmoetingsplek voor de huidige en toekomstige bewoners en bezoekers van Hyde Park, Stationskwartier en Stadscentrum Hoofddorp. Wij mochten een kijkje nemen in deze bijzondere en oude boerenschuur. Die stond een paar jaar geleden nog aan de Hoofdvaart en nu midden in het gebied van Hyde Park en Spoorzone Hoofddorp.
Meer over KASTAN
 
Bestemmingsplan voor Raadhuisplein definitief geldig
In Stadscentrum Hoofddorp zijn verschillende ontwikkelingen in voorbereiding, waaronder de plek van het voormalige raadhuis aan het Raadhuisplein en het parkeerterrein aan de Burgemeester van der Willigenlaan. Om de bouw van het nieuwe gemeentehuis en daarnaast twee woongebouwen mogelijk te maken, was een nieuw bestemmingsplan nodig. Dit bestemmingsplan is nu onherroepelijk. Wat betekent dit?
Lees meer
 
Kortebaandraverij en zomermarkt in het centrum
Kortebaandraverij
Op 1 en 2 juni is er weer een zomermarkt met muziek op het Burgemeester van Stamplein. Daarnaast vindt op 1 juni om 13.00 uur Kortebaandraverij Hoofddorp plaats op de Kruisweg! Let op: een deel van de Kruisweg is die dag afgesloten.
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X   X