Het laatste nieuws van Nieuwe Energie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Nieuwe Energie
Nieuwsbrief
 
25 april 2024
In deze nieuwsbrief:
1. Reageer op ideeën voor spelregels
2. Voordelen blijven na overdracht Groene Energie Corridor 
3. Gratis tweedehands zonnepanelen geïnstalleerd
5. Meld je aan bij het Woningdossier Energieloket
5. Vacature energiecoördinator
6. Volg ons op social media
 
Reageer op ideeën voor spelregels
Mogelijke windturbines in Haarlemmermeer-Zuid? Reageer nu op ideeën voor spelregels! Tijdens de Dag van de Wind kon iedereen ideeën noemen voor spelregels. Hier kun je nu op reageren t/m 29 april. Bekijk de verslagen en interviews van deze dag en laat ons weten wat jij belangrijk vindt. We zijn benieuwd naar je mening!
Reageer nu
 
Voordelen blijven na overdracht Groene Energie Corridor
De aandelen van zonneakker De Groene Energie Corridor B.V. bij Zwanenburg zijn door de vier boerenfamilies overgedragen aan Purple Sustainability Holding B.V.. Dit bedrijf is onderdeel van het Belgisch-Nederlandse Energie Solutions Group. Wat betekent dit voor de afspraken over lokaal eigenaarschap? En hoe het zit met obligaties?
Meer informatie
 
Gratis tweedehands zonnepanelen geïnstalleerd
In 2023 konden inwoners met een laag inkomen gratis tweedehands zonnepanelen aanvragen. Afgelopen weken zijn de eerste zonnepanelen geïnstalleerd bij 21 huishoudens. Nu kunnen zij zelf stroom opwekken en hun energierekening langdurig verlagen. In totaal worden er bij 25 huishoudens tweedehands zonnepanelen geïnstalleerd.
Lees verder
 
Meld je aan bij het Woningdossier Energieloket
Wil je je woning verduurzamen? Het Woningdossier van Energieloket Haarlemmermeer is een gratis online hulpmiddel. Je krijgt advies, informatie en je kunt offertes opvragen. Ook kun je een energiescan doen. Hiermee zie je welke energiebesparende maatregelen specifiek voor jouw woning geschikt zijn, wat deze kosten en wat je ermee bespaart. 
Ga naar het Woningdossier
 
Vacature Energiecoördinator
De Energiebank Haarlemmermeer zoekt een nieuwe coördinator voor 28 uur per week. Als coördinator houd je je onder andere bezig met de aansturing van energiecoaches, het werven van cliënten en het organiseren van fixacties en andere bijeenkomsten. Nieuwsgierig geworden en meer weten? 
Bekijk de vacature
 
Volg ons op social media!
Volg je ons al op Facebook of X? Bezoek onze sociale media voor updates over nieuwe energie, tips om energie te besparen en inspirerende verhalen van inwoners van Haarlemmermeer. 
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X   X