Het laatste nieuws van Nieuwe Energie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Nieuwe Energie
Nieuwsbrief
 
26 februari 2024
In deze nieuwsbrief:
1. Dag van de Wind
2. Wim bouwt aardgasvrij
3. Green Energy Day
4. Kom langs bij het Rijdend Energieloket
5. Volg ons op social media
 
Dag van de Wind 
Op 16 maart organiseert de gemeente de Dag van de Wind in Buitenkaag. Iedereen is welkom om op deze dag met elkaar en met experts in gesprek te gaan over windenergie en mogelijke windturbines in Haarlemmermeer-Zuid. Er is ruimte voor gesprek, themasessies en vragen. Voor meer informatie en het aanmelden van deze dag kunnen geïnteresseerden terecht op het speciaal daarvoor gemaakte platform Wind op Land. 
Meer informatie
 
Wim bouwt aardgasvrij: 'Ik wil mijn huis openstellen voor anderen'
Wim Verkerk woont sinds een paar maanden samen met zijn vrouw Marianne in zijn aardgasvrije nieuwgebouwde huis in Lisserbroek. Vanaf 2021 is het wettelijk verplicht om (bijna) energieneutraal te bouwen. Ook Wim ging hiermee aan de slag. Maar hoe pak je zoiets aan? En wat komt er allemaal bij kijken? Wim neemt je mee in het proces, zijn plannen voor het huis en geeft tips.
Lees het verhaal van Wim
 
Green Energy Day
8 maart is het Green Energy Day! Green Energy Day is de dag waarop alle duurzame energie die in Nederland wordt geproduceerd in dat jaar, ‘op’ is. Ieder jaar doen meer mensen mee om ervoor te zorgen dat de datum weer een aantal dagen later in het jaar valt. Per provincie valt Green Energy Day anders. Voor Noord-Holland staat de dag nu op 3 maart. Ben jij benieuwd naar de berekeningen en tips om de datum steeds verder te verschuiven?  
Meer informatie
 
Kom langs bij het Rijdend Energieloket
Heb jij het Rijdend Energieloket van Energieloket Haarlemmermeer al voorbij zien komen? De energieadviseurs staan voor je klaar om te helpen bij vragen over energie besparen, energie opwekken of je huis verduurzamen. Ook kun je een kijkje nemen in de showroom en kennismaken met diverse energiebesparende producten. Het loket staat op verschillende weekmarkten in Haarlemmermeer verspreid. We zien je graag verschijnen! 
Bekijk de agenda
 
Volg ons op social media!
Volg je ons al op Facebook of X? Bezoek onze sociale media voor updates over nieuwe energie, tips om energie te besparen en inspirerende verhalen van inwoners van Haarlemmermeer. 
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X   X