Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
29 januari 2024
In deze nieuwsbrief
1. De duurzame sloop van het raadhuis is klaar
2. Denk mee over speelplekken in Stadspark Hoofddorp
3. Auto elektrisch laden over de stoep toegestaan in Haarlemmermeer
4. Sneller groen licht op de fiets door de Schwung-app
 
De duurzame sloop van het raadhuis is klaar
Beeld van sloop raadhuis
Het voormalige raadhuis is duurzaam gesloopt en dat betekent ook dat er veel materialen opnieuw zijn gebruikt! Van tapijttegels, tot wc's en kozijnen. Benieuwd waar dit terecht is gekomen? En wat is er gedaan met het betongruis en de stenen van de binnenmuren?
Lees meer
 
Denk mee over speelplekken in Stadspark Hoofddorp
Beeld Stadspark
In Stadspark Hoofddorp wordt binnenkort plaatsgemaakt voor de aanleg van twee nieuwe speelplekken. De gemeente wil een speelplek inrichten voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 jaar en een voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Iedereen mag hierover meedenken. Dit gaat in twee stappen. Het invullen van een online vragenlijst en samen een ontwerp maken tijdens een bijeenkomst op 6 februari.
Meedenken over speelplekken
 
Auto elektrisch laden over de stoep toegestaan in Haarlemmermeer
Foto auto elektrisch laden
Heb je een elektrische auto? Dan kun je vanaf nu ook in Hoofddorp je auto opladen via een kabel over de stoep door VPA: de Verlengde Private Aansluiting. Dit betekent dat je de auto kunt opladen op een openbare parkeerplaats voor je deur. 
Meer over VPA
 
Sneller groen licht op de fiets door de Schwung-app
Schwung-app
Erger jij je ook aan vaak stoppen en wachten met je fiets voor rood licht? Dan heeft de gemeente Haarlemmermeer goed nieuws. Met Schwung heb je eerder groen! Schwung staat in verbinding met de verkeerslichten op je route en kan sneller groen aanvragen op de gewenste richting.
Over de Schwung-app
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X X