Het laatste nieuws uit Lincolnpark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Lincoln Park
Lincolnpark
Nieuwsbrief
 
29 januari 2024
In deze nieuwsbrief
1 Opdracht bouw Centrum Lincolpark is gepubliceerd
2 Schoolgebouw al goed te zien in landschap
3 MEERGroen laat de lente beginnen
4 Verhalen uit Lincolnpark
 
Opdracht bouw Centrum Lincolnpark is gepubliceerd
De gemeente nodigt geïnteresseerde bedrijven uit voor de opdracht van de bouw van het Deelgebied Centrum van Lincolnpark. Daarvoor zijn we een openbare procedure begonnen op TenderNed. De documenten zijn nu beschikbaar. Ga direct naar de Tenderdocumenten. Er komen o.a. woningen, scholen, supermarkten, winkels, horecagelegenheden en parkeerhubs.
Lees het nieuwsbericht
 
Schoolgebouw al goed te zien in landschap
De bouwvakkers werken flink door aan het schoolgebouw voor het Avantis College en Rietland College aan de Rietvoornlaan in Lincolnpark. Vlak voor de kerst werd het staal geleverd waarmee het gebouw meteen de lucht in ging. Ook de verdiepingsvloeren zijn gelegd. Het nieuwe schoolgebouw is vanaf de Hoofdweg Oostzijde en de Bennebroekerweg goed te zien. De oplevering van het gebouw aan het schoolbestuur is eind 2024.
Lees verder
 
MEERGroen laat de lente beginnen
De medewerkers van MEERGroen hebben de afgelopen weken een groot aantal bloembollen in Lincolnpark geplant. Maxime Weidema van MEERGroen: “Eerst hebben we samen met Eigen Haard in de al bestaande woonwijk van Lincolnpark bloembollen geplant. We zijn verder gegaan op de grond van MEERGroen nabij de Meerkerk. Geplant zijn o.a. blue bells, sneeuwklokjes, narcissen en krokussen. 
Lees meer
 
Verhalen uit Lincolnpark
We werken al een tijdje aan de ontwikkeling van Lincolnpark. Als er weer stappen zijn gezet, brengen we een nieuwsbrief uit. 

De waardevolle artikelen uit eerdere nieuwsbrieven kunt u ook teruglezen. Zoals het artikel over bodemenergie dat een haalbare mogelijkheid is om de woningen in Lincolnpark te verwarmen en te koelen.
Lees het verhaal over bodemenergie
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter