Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
21 december 2023
In deze nieuwsbrief
1. Nieuwe parkeeraanpak voor Stadscentrum Hoofddorp
2. Gemeenteraad stelt Visie Stadscentrum Hoofddorp 2040 vast
3. Vuurwerkvrije zone in Hoofddorp
4. Fijne feestdagen!
 
Nieuwe parkeeraanpak voor Stadscentrum Hoofddorp
Foto parkeersituatie
Er komt een nieuwe parkeeraanpak in het centrum. Door de komst van meer woningen, is straks minder ruimte op straat om te parkeren. Na verschillende onderzoeken en in overleg met de omgeving, heeft de gemeente nieuwe maatregelen over auto- en fietsparkeren opgesteld. Het college van burgemeester en wethouders legt deze 'integrale aanpak parkeren' nu voor aan de gemeenteraad.
Lees meer
 
Gemeenteraad stelt Visie Stadscentrum Hoofddorp 2040 vast
Tekening van Raadhuisplein in de toekomst
Om richting te geven aan alle ontwikkelingen in Stadscentrum Hoofddorp, maakte de gemeente Haarlemmermeer een visie voor het stadscentrum. Inwoners en ondernemers konden hierover meedenken. Op 7 december stelde de gemeenteraad de Visie Stadscentrum Hoofddorp 2040 definitief vast.
Bekijk de visie
 
Vuurwerkvrije zone Hoofddorp
Vuurwerkvrije zone
Veel inwoners genieten van het vuurwerk tijdens oud en nieuw. Tegelijkertijd kan vuurwerk voor overlast zorgen. Daarom wijst Haarlemmermeer jaarlijks een aantal vuurwerkvrije zones aan. Kinderboerderij Boerenzwaluw in het stadscentrum en de directe omgeving vallen ook onder een van de vuurwerkvrije zones.
Bekijk alle vuurwerkvrije zones
 
Fijne feestdagen!
Kerst in het centrum
Het programmateam van Stadscentrum Hoofddorp wenst u hele prettige feestdagen en een gelukkig 2024! Dit is de laatste nieuwsbrief van dit jaar, maar vanaf januari ontvangt u weer maandelijkse updates. Ondertussen bent u van harte welkom op onze Facebookpagina.
Volg ons op Facebook
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X X