Het laatste nieuws uit Lincolnpark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Lincoln Park
Nieuwsbrief
 
5 december 2023
In deze nieuwsbrief
1 Aanbesteding Centrum komt eraan
2 Selectie aannemer sporthal loopt
3 Lincolnpark bij NH Nieuws
4 Verhalen uit Lincolnpark
 
Aanbesteding Centrum komt eraan
De gemeente nodigt geïnteresseerde bedrijven uit voor de aanbesteding van de ontwikkeling van het Deelgebied Centrum van Lincolnpark. Daarvoor zijn we een openbare procedure begonnen op TenderNed. Met deze vooraankondiging is de tender gestart. Eind januari 2024 komen de documenten beschikbaar. Er komen o.a. woningen, scholen, supermarkten, winkels, horecagelegenheden en parkeerhubs.
Lees meer
 
Selectie aannemer sporthal loopt
In de plannen voor Lincolnpark zit de bouw van een nieuwe sporthal. Het Avantis College (Hoofdvaart College) en het Rietland College (Praktijkschool De Linie) gaan er gebruik van maken. Er komt ook horeca bij de sporthal. Buiten de schooltijden kunnen alle inwoners van Haarlemmermeer sporten in de sporthal. Voor de zomer van 2024 maken we bekend welk bedrijf de sporthal gaat bouwen.
Lees verder
 
Lincolnpark bij NH Nieuws
De start van de bouw van het schoolgebouw en de komst van MEERGroen was voor de nieuwszender NH Nieuws aanleiding voor een rapportage over Lincolnpark. Aan het woord komen wethouder Jurgen Nobel en Franke van der Laan van MEERGroen. Er komen parkeerhubs waar bewoners en bezoekers op loopafstand kunnen parkeren. Er zijn geen parkeerplekken op straat en zo is er meer ruimte voor groen en recreatie. 
Lees meer
 
Verhalen uit Lincolnpark
We werken al een tijdje aan de ontwikkeling van Lincolnpark. Als er weer stappen zijn gezet, brengen we een nieuwsbrief uit. De laatste nieuwsbrieven leest u hier
De waardevolle artikelen uit eerdere nieuwsbrieven plaatsen we bij 'Verhalen uit Lincolnpark'.  Zoals het artikel waarin supervisor Tom Franzen vertelt waarom hij graag aan Lincolnpark werkt.
Lees de verhalen
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter