Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
23 november 2023
In deze nieuwsbrief
1. Gemeenteraad stemt in met afspraken ‘De Foyer’
2. Besluit onttrekking aan de openbaarheid deel Dik Tromplein ter inzage
3. Gemeenteraad akkoord met belangrijke stap in ontwerp nieuw gemeentehuis
4. Sinterklaas komt naar Hoofddorp Winkelstad!
 
Gemeenteraad stemt in met afspraken ‘De Foyer’
Sfeerimpressie de Foyer
Aan de Burgemeester Van der Willigenlaan 40-66 komt een nieuw woongebouw: De Foyer. Dit is op het terrein van het voormalig hoofdkantoor van D-Rezien. In De Foyer komen 122 appartementen en een ontmoetingsruimte op de begane grond, waaronder zorgwoningen en sociale huurwoningen. De gemeenteraad stemde op 9 november in met de overeenkomsten met ontwikkelaar Equilis Nederland.
Meer informatie over de afspraken
 
Nieuws over TROM
Sfeerimpressie TROM
Besluit onttrekking aan de openbaarheid deel Dik Tromplein ter inzage
In Stadscentrum Hoofddorp waar vroeger V&D en de Deining stonden, komt het gebouw TROM. Het bestaat straks uit 136 huurappartementen, winkels, horeca en een inpandige parkeergarage. Voor de bouw is het nodig om een deel van het Dik Tromplein aan de openbaarheid te onttrekken. Dat betekent dat een deel van het plein straks geen onderdeel meer is van de openbare ruimte. Bekijk het InforMeer artikel over dit besluit.

Omgevingsvergunning bouw TROM in te zien
Ook is voor de bouw van gebouw TROM een omgevingsvergunning verleend. Vanaf 20 november ligt de omgevingsvergunning zes weken ter inzage op de website van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en op Officiële Bekendmakingen. Lees meer over de omgevingsvergunning.
 
Gemeenteraad akkoord met belangrijke stap in ontwerp nieuw gemeentehuis
Sfeerimpressie nieuw gemeentehuis
De gemeenteraad heeft op donderdag 16 november het definitief ontwerp voor het nieuwe gemeentehuis van Haarlemmermeer vastgesteld. Hiermee komt de bouw steeds dichterbij. Het nieuwe gemeentehuis biedt straks één plek waar inwoners, ondernemers, gemeenteraad, college van burgemeester en wethouders en medewerkers samenkomen.
Bekijk het ontwerp
 
Sinterklaas komt naar Hoofddorp Winkelstad!
Pepernoten
Op 25 en 26 november en op 2 en 3 december komen Sinterklaas en zijn pieten naar het winkelcentrum van Hoofddorp. Vier het sinterklaasfeest samen met de pietenband en ontmoet Sinterklaas. Kom jij ook?
Ga naar het programma
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X   X
Linkedin   LinkedIn