Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
19 oktober 2023
In deze nieuwsbrief
1. Start bouw nieuw gemeentehuis dichterbij met definitief ontwerp
2. Start sloop kelder voormalige raadhuis Hoofddorp
3. Volg wat er gebeurt in het Stadspark
4. Kom op 1 november naar de informatiemarkt in het MBO College Airport
 
Start bouw nieuw gemeentehuis dichterbij met definitief ontwerp
Inspiratie-afbeelding van het nieuwe raadhuis
Met het definitief ontwerp is de gemeente weer een stap dichterbij een nieuw gemeentehuis. Het nieuwe gemeentehuis biedt straks één plek aan het Raadhuisplein waar inwoners, ondernemers, gemeenteraad, college van burgemeester en wethouders en medewerkers samenkomen. Het ontwerp is klaar voor de groei van de gemeente, zowel in dienstverlening als voor alle gebruikers van het gebouw. Bovendien is er in het ontwerp oog voor de historie van onze gemeente. Het college van burgemeester en wethouders legt het definitief ontwerp nu voor aan de gemeenteraad.
Lees meer
 
Start sloop kelder voormalige raadhuis
Afbeelding van het terrein van het oude raadhuis
Het voormalige raadhuis in Hoofddorp is gesloopt. De gemeente en aannemer Vlasman gaan nu verder met het slopen van de kelder. Dat is nodig voor de bouw van het nieuwe gemeentehuis op dezelfde plek. De sloop van de kelder gebeurt op hetzelfde terrein dat nu is afgezet. Daardoor blijft er nog wat overlast voor fietsers en voetgangers tot de sloop klaar is.
Lees meer
 
Volg wat er gebeurt in het Stadspark
Afbeelding van bouwmachines in het stadspark
In Stadspark Hoofddorp werkt aannemer Infra- & Cultuurtechniek B.V. sinds deze zomer hard aan de vernieuwing van het park. Deze week startte de aannemer met het werk bij de kinderboerderij, de vijver en het deel van het park bij de Kruisweg. Blijf op de hoogte van de omleidingen, afsluitingen en werkzaamheden via de BouwApp.
Lees meer over de BouwApp
 
Kom op 1 november naar de informatiemarkt van Spoorzone Hoofddorp
Afbeelding van een informatiemarkt van Spoorzone Hoofddorp
Hier vindt u informatie over het concept Ontwikkelkader van Spoorzone Hoofddorp. Medewerkers van de gemeente lichten de plannen toe en beantwoorden vragen. U kunt op de informatiemarkt op verschillende manieren laten weten wat u van de plannen vindt.

Op 1 november bent u van 17.30 tot 19.30 uur welkom bij het MBO College Airport (Opaallaan 25, Hoofddorp).
Meer informatie
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X X