Het laatste nieuws uit Lincolnpark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Lincoln Park
Nieuwsbrief
 
22 september 2023
In deze nieuwsbrief
1 Bouw schoolgebouw gestart
2 Kom naar MEERGroen op Burendag!
 
Bouw schoolgebouw gestart
In het toekomstige centrumgebied van Lincolnpark is de bouw van het nieuwe schoolgebouw gestart. Hierin komen straks Het Avantis College, Het Rietland College en ISK Haarlemmermeer. Op maandag 18 september is de start van de bouw feestelijk gevierd. Leerlingen van de scholen sloegen de eerste paal. De verwachting is dat het nieuwe schoolgebouw begin 2025 in gebruik wordt genomen.
Lees meer
 
Kom naar MEERGroen op Burendag!
Op de grond van Lincolnpark heeft Stichting MEERGroen al meer dan 8000 bomen geplant. Daar komen ook nog fruitbomen, fruitstruiken en bloemen bij. Ook is er kort geleden een pizzaoven gebouwd. De vrijwilligers van MEERGroen laten je graag meegenieten van de granen en de groenten die zij verbouwen! Kom je ook op zondag 24 september pizza's eten bij Lincolnpark tijdens Burendag? Je bent welkom van 15.00 tot 19.00 uur. Graag vooraf aanmelden.
Meer informatie en aanmelden
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter