Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
21 september 2023
In deze nieuwsbrief
1. Beroep ingediend op bestemmingsplannen Stadscentrum Hoofddorp
2. Start aanleg Stadspark Hoofddorp
3. Geef uw mening over toekomstig parkeren in het centrum 
4. Grand Opening van Winkelcentrum Vier Meren
5. Blijf op de hoogte van belangrijke bekendmakingen
 
Beroep ingediend op bestemmingsplannen Stadscentrum Hoofddorp
Afbeelding van hoe het TROM gebouw eruit komt te zien.
Op de bestemmingsplannen die nodig zijn voor de bouw van de nieuwe appartementsgebouwen Sem en TROM, in Stadscentrum Hoofddorp, is beroep ingediend bij de Raad van State. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders in een brief aan de gemeenteraad. Gebouw TROM komt aan het Dik Tromplein in Hoofddorp. Gebouw Sem komt op het parkeerterrein tussen de Nieuweweg, de Kruisweg en het Raadhuisplein.
Lees meer
 
Start aanleg Stadspark Hoofddorp
Afbeelding van het bouwbord in het Stadscentrum
De werkzaamheden voor de vernieuwing van Stadspark Hoofddorp zijn gestart. Op 21 augustus startte Aannemer De Wilde Infra. Het wordt een compleet stadspark waar bewoners en bezoekers van het stadscentrum kunnen ontspannen, wandelen, sporten en recreëren. Het ontwerp kwam tot stand in afstemming met omwonenden en specialisten. De aanleg van het vernieuwde stadspark duurt tot maart 2024.
Lees meer
 
Geef uw mening over toekomstig parkeren in het centrum
Overzichtsafbeelding van het Stadscentrum
In juli hebben bewoners en ondernemers informatiebijeenkomsten bezocht over het toekomstige parkeren in het centrum. Tijdens deze bijeenkomsten presenteerde bureau Empaction twee parkeeronderzoeken. Naar autoparkeren en fietsparkeren in het centrum van Hoofddorp. Op deze pagina 'Parkeren in 2030' leest u de inhoud van deze presentatie. Tot 1 oktober kunt u hier nog op reageren via het online reactieformulier.
Ga naar het reactieformulier
 
Grand Opening van Winkelcentrum Vier Meren 
Poster met Emma Heesters
Winkelcentrum Vier Meren is de afgelopen maanden flink verbouwd. In het weekend van 29 en 30 september opent Vier Meren het nieuwe Full Service Centrum. Met verschillende leuke activiteiten belooft het een feestelijke opening te worden. 
Bekijk het programma
 
Blijf op de hoogte van belangrijke bekendmakingen
Tekening van poppetje op de website van Officiële bekendmakingen
Wist u dat gemeente Haarlemmermeer alle officiële bekendmakingen op de website van www.officielebekendmakingen.nl publiceert? Het gaat bijvoorbeeld om vergunningen, besluiten in bestemmingsplannen of verkeersbesluiten. Wilt u zorgen dat u geen belangrijke bekendmakingen mist? Schrijf u dan in voor de e-mails met berichten over uw buurt via onderstaande knop.
Blijf op de hoogte
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
X X