Het laatste nieuws uit Lincolnpark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Lincoln Park
Nieuwsbrief
 
18 juli 2023
In deze nieuwsbrief
1 Sporthal met horeca op TenderNed
2 Eigen Haard gaat bouwen in Lincolnpark
3 Inloopavond schoolgebouw goed bezocht
4 Veel interesse in Lincolnpark op PROVADA
 
Sporthal en horeca op TenderNed
De gemeente zoekt een bedrijf voor de ontwikkeling en bouw van een sporthal met horeca voor het Centrum van Lincolnpark. De selectieprocedure staat open via TenderNed. Overdag sporten de scholen uit de wijk in de sporthal en 's avonds en in het weekend kunnen sportverenigingen terecht in de nieuwe hal. 
Lees meer
 
Eigen Haard gaat bouwen in Lincolnpark
Woningcorporatie Eigen Haard gaat de komende jaren ongeveer 400 sociale huurwoningen bouwen in Lincolnpark. Op de PROVADA ondertekenden wethouder Jurgen Nobel en Maaike Alles van Eigen Haard een samenwerkingsovereenkomst. Nobel: "Daarmee komen we in totaal op 30 procent sociale huur. Ontzettend belangrijk, want juist de betaalbare woningen zijn heel hard nodig."
Lees meer
 
Inloopavond schoolgebouw goed bezocht
Enkele tientallen buurtbewoners hebben de inloopbijeenkomst voor het nieuwe schoolgebouw van het Hoofdvaart College en de Linie bezocht. Het Avantis College en het Rietland College zijn de nieuwe namen van deze scholen. De nieuwe namen hebben een betekenis die goed bij de scholen past. In Lincolnpark komt ook een deel dat De Rietlanden heet.
Lees meer over de betekenis
 
Veel interesse in Lincolnpark op PROVADA
Op 14 juni organiseerden we tijdens de PROVADA een bijeenkomst over de bouw van Lincolnpark. Ontwikkelaars en aannemers luisteren naar een gesprek tussen wethouder Jurgen Nobel, projectmanager Sander Post en presentator Tom van 't Hek. De aanwezige ontwikkelaars en aannemers waren onder de indruk van de visie en het enthousiasme van de sprekers.
Lees meer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter