Het laatste nieuws van Nieuwe Energie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Nieuwe Energie
Nieuwsbrief
 
17 juli 2023
In deze nieuwsbrief:
1. Vragenlijst Nieuwe Energie
2. Netcongestie zonnepanelen
3. Deel jouw duurzame verhaal
4. Subsidie idee energietransitie
5. Jorrit van het Energieloket
 
Vragenlijst Nieuwe Energie
We gaan samen energie besparen, duurzaam opwekken en anders verwarmen. Maar waarom precies? Hoe kun je zelf aan de slag? En waar is alle informatie te vinden? Daar proberen wij je zo goed mogelijk mee te helpen. We horen graag welke onderwerpen jou aanspreken en waar jij informatie over wilt. Help je ons door de vragenlijst in te vullen? 
  Ga naar de vragenlijst
 
Netcongestie zonnepanelen
Als er in een straat veel wordt teruggeleverd op een zonnige dag, kan het stroomnet overbelast raken. Door op zonnige dagen je elektrische apparaten aan te zetten, voorkom je dat het stroomnet overbelast raakt. Met de postcodecheck van Liander kun je checken of er netwerkproblemen zijn op jouw adres. Ook kun je je spanningsklachten melden bij Liander. 
Meld hier klachten
 
Deel jouw duurzame verhaal
Heb jij ervaring opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Of ben je op een andere manier bezig met energie besparen, duurzaam opwekken of anders verwarmen? We vragen verschillende inwoners, bedrijven en verenigingen in Haarlemmermeer hoe zij bezig zijn met de energietransitie. Wil jij je verhaal delen en daarmee anderen inspireren? Stuur een mailtje naar energie@haarlemmermeer.nl.
Ik wil mijn verhaal delen
 
Subsidie idee energietransitie
Heb jij een goed idee voor je buurt om van het aardgas af te gaan? Of een ander idee om aan de energietransitie te werken? Hiervoor kun je nu subsidie aanvragen. Dit heeft de gemeenteraad besloten met een vernieuwde subsidieregeling. Hiermee worden groepen inwoners ondersteund bij het uitwerken van hun idee dat bijdraagt aan de energietransitie.
Meer informatie
 
Jorrit van het Energieloket
Met zijn achtergrond in milieuwetenschappen en het verlangen om bewoners te helpen in de energietransitie, is Jorrit de drijvende kracht achter het Energieloket. Als projectleider hoopt hij zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot het verduurzamen van hun woning, waarmee energie en dus ook geld kan worden bespaard. 
Lees hier Jorrits verhaal
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   LinkedIn