Het laatste nieuws uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
1 juni 2023
In deze nieuwsbrief
1. Beeldkwaliteitsplan Raadhuisplein naar gemeenteraad
2. Bestemmingsplan Raadhuisplein naar gemeenteraad
3. Belangrijk moment sociale huurwoningen Hyde Park
3. Ontdek dit weekend veelzijdig Haarlemmermeer
 
Beeldkwaliteitsplan Raadhuisplein naar gemeenteraad
Het Raadhuisplein moet een aantrekkelijk plein worden in het centrum. De gemeente geeft de mogelijkheden en voorwaarden mee over de kwaliteit en het uiterlijk van de gebouwen op en rond het plein. Dit samen heet een beeldkwaliteitsplan. Het college van burgemeester en wethouders stemde vorige week in met het definitieve beeldkwaliteitsplan voor het Raadhuisplein en omgeving.
Lees meer
 
Bestemmingsplan Raadhuisplein naar gemeenteraad
Het is ondertussen niet meer te missen dat het Raadhuisplein volop in ontwikkeling is. Om de bouw van het nieuwe gemeentehuis en daarnaast twee woongebouwen mogelijk te maken, is een nieuw bestemmingsplan nodig. Daarin staat bijvoorbeeld hoe hoog de gebouwen mogen zijn en waar maatschappelijke voorzieningen mogen komen. Het college van burgemeester en wethouders stemde deze week in met dit bestemmingsplan.
Lees meer
 
Belangrijk moment sociale huurwoningen Hyde Park
Middenin Hyde Park komen 124 sociale huurwoningen die vooral bedoeld zijn voor starters. Hyde Park Hoofddorp B.V. heeft de grond voor deze woningen officieel overgedragen aan woningcorporatie Ymere. De aannemer start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw en na de zomer gaat de eerste paal de grond in.
Lees meer
 
Ontdek dit weekend veelzijdig Haarlemmermeer!
Aankomend weekend 3 en 4 juni is het zover. Dan openen meerdere toffe locaties de deuren en vinden er speciale activiteiten plaats op verschillende plekken in de gemeente, ook in Hoofddorp! Van een picknick bij een stadsboerderij tot een rondleiding door kinderen in een museum, en van een bierfestival in het bos tot een een zomermarkt. Benieuwd naar alle activiteiten? Ga naar VisitHaarlemmermeer.nl.
Ga naar Visit Haarlemmermeer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   LinkedIn