Het laatste nieuws uit Lincolnpark
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Lincoln Park
Nieuwsbrief
 
9 mei 2023
In deze nieuwsbrief
1 Landschapsvisie Centrum: ruimte voor natuur en bewegen
2 MEERGroen gestart met planten eerste bomen
3 Bedrijf gezocht voor bouw sporthal met horeca
4 Lincolnpark aanwezig op Provada
5 Unieke parkeerhubs verder uitgewerkt
6 Straatnamen brengen natuur naar bewoners toe
 
Landschapsvisie Centrum: ruimte voor natuur en bewegen
Oog voor de natuur en alle ruimte om te bewegen spelen een belangrijke rol in Lincolnpark. In de landschapsvisie van het centrum is dit dan ook goed terug te zien. Parkeren kan in een centraal parkeergebouw. Hierdoor is er meer ruimte voor fietsers en wandelaars. Lincolnpark gaat ook een groene wijk worden met veel bomen en struiken.
Lees meer
 
MEERGroen gestart met planten eerste bomen
Stichting MEERGroen verhuist naar Lincolnpark. Met hun komst willen we de kwaliteit van de openbare ruimte in Lincolnpark verbeteren. Sinds 1 maart staan de eerste bomen van MEERGroen in het gebied. Organisator Franke van der Laan is enthousiast: "Lincolnpark wordt een duurzame wijk. MEERGroen en Lincolnpark passen goed bij elkaar."
Lees meer
 
Bedrijf gezocht voor bouw sporthal met horeca
De gemeente zoekt een bedrijf voor de ontwikkeling en bouw van een sporthal met horeca voor het Centrum van Lincolnpark. We zijn gestart met een selectieprocedure via TenderNed. Overdag sporten de scholen uit de wijk in de sporthal en 's avonds en in het weekend kunnen sportverenigingen terecht in de nieuwe hal. 
Lees meer
 
Lincolnpark aanwezig op Provada
Op woensdag 14 juni staat Lincolnpark centraal tijdens een sessie op vastgoedbeurs PROVADA. De bijeenkomst is van 15.00 tot 15.45 uur in Forum 2. Presentator Tom van 't Hek leidt de bijeenkomst. Gemeente Haarlemmermeer staat samen met andere gemeenten in de stand van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Er is dan ook informatie beschikbaar over andere vastgoedprojecten van de gemeente.
Lees meer
 
Unieke parkeerhubs verder uitgewerkt
Parkeren kan in Lincolnpark straks in centrale parkeergarages, de parkeerhubs. Zo is er meer ruimte voor veilige, aantrekkelijke autoluwe woonstraten. Er komen straks negen parkeerhubs. Deze hubs hebben ook extra voorzieningen zoals pakketkluizen, werkplekken en gedeelde ruimtes om te klussen.
Lees meer
 
Straatnamen brengen natuur naar bewoners toe
De straatnamen van Lincolnpark zijn officieel vastgelegd. Het zijn namen van dieren of planten geworden. Dat past goed bij de natuurlijke uitstraling van de nieuwe wijk. Loop je over een aantal jaar door de Hermelijnlaan of de Rietvoornlaan? De Hermelijn en de Rietvoorn horen thuis in Lincolnpark. Ook is de buurtnaam Lincolnpark nu officieel.
Lees meer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter