Sloterweg tijdelijk afgesloten I 12 april spreekuur omgevingsmanagers I A9!om pad
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Badhoevedorp
Nieuwsbrief
 
7 april 2023
In deze nieuwsbrief:
1. We bouwen een brug aan de Sloterweg 
2. 12 april spreekuur omgevingsmanagers
3. A9om!pad, het fietspad door de knoop A9
4. Een nieuwe, strakke en blauwgekleurde Scouthoeve  
 
Bouevakkers metselen een muur van een brug. Op de achtergrond het zand van een straat zonder stenen.
We maken een brug aan de Sloterweg
De brug komt op de plek waar vroeger een viaduct van de A9 was. Dit is vlakbij Q-Beach en de dierenkliniek. Van 10 tot en met 21 april is de Sloterweg 2 keer afgesloten voor doorgaand verkeer. De aannemer past namelijk op 2 plekken de riolering aan. Ook rijdt de bus tijdelijk niet over de Sloterweg. Vanaf 24 april maakt de aannemer een tijdelijke weg voor het verkeer. Zodat de Sloterweg tijdens de volgende werkzaamheden open kan blijven voor verkeer. De brug is in het najaar van 2023 klaar. Deze brug is één van de 'Bruggen van het Lint'. Op de foto staat de brug aan de Kamerlingh Onneslaan, deze is half mei klaar. De werkzaamheden volgt u ook via de BouwApp.
Lees meer
 
A9om!pad: het fietspad door de knoop A9 
ANWB-bord met de naam A9 om pad
Het fietspad aan de oostkant van Badhoevedorp heeft sinds kort een naam: het A9om!pad. Het fietspad gaat vanaf de Dellaertlaan naar de Oude Haagse Weg bij de Nieuwe Meer en vandaar alle kanten op via het regionale fietsnetwerk. Het fietspad kwam er vooral door de jarenlange inzet van meerdere betrokken Badhoevedorpers. Zij bedachten dan ook de naam, die alles te maken heeft met de omlegging van de A9.
Lees meer
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   Website