Het laatste nieuws van 2022 uit Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
23 december 2022
In deze nieuwsbrief:
1. Voorlopig ontwerp nieuw gemeentehuis klaar
2. Eerste gevels raadhuis gesloopt
3. Meer woningen in gebouw Sem
4. 'Slopen is omgekeerd bouwen'
5. Fijne feestdagen!
 
Voorlopig ontwerp gemeentehuis klaar 
Het voorlopig ontwerp voor het nieuwe gemeentehuis aan het Raadhuisplein is klaar. Het college van B&W stemt in met het ontwerp en legt het nu ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad. Het nieuwe gemeentehuis wordt een compact en tegelijkertijd uitnodigend, efficiënt en duurzaam gebouw. Het voorlopig ontwerp is een verdere uitwerking van het schetsontwerp. En een volgende stap naar een definitief ontwerp.
Lees meer
 
Eerste gevels raadhuis gesloopt
De sloop van het raadhuis wordt steeds meer zichtbaar. En ook binnenin het raadhuis werkt de aannemer nog steeds volop aan de sloop en circulaire demontage. Zo maakt de aannemer het gebouw klaar voor de totaalsloop die nu ook echt gaat beginnen.
Lees meer
 
Meer woningen in gebouw Sem
Impressie van het gebouw Sem
Op het tijdelijke parkeerterrein tussen de Nieuweweg, de Kruisweg en het Raadhuisplein komt gebouw Sem. Om Sem te kunnen bouwen, is er een nieuw ontwerpbestemmingsplan nodig. Dit ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 15 december 2022, samen met bijbehorende stukken, zes weken ter inzage.
Lees meer
 
'Slopen is omgekeerd bouwen' - werkvoorbereider Vlasman
Werkvoorbereider Johannes Schoonbroodt bij de sloop
De hekken staan er al een tijdje, rond het voormalige raadhuis aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Behalve een paar dichtgetimmerde ramen was er tot voor kort nog niet heel veel te zien van de sloop. Dat komt omdat het sloopbedrijf Vlasman van binnen naar buiten sloopt. De buitenmuren gaan het laatst tegen de vlakte. Hoe dit slopen werkt en wat dit betekent voor de omgeving, vertelt werkvoorbereider van Vlasman Johannes Schoonbroodt.
Lees meer
 
Fijne feestdagen!
Het programmateam van Stadscentrum Hoofddorp wenst u hele prettige feestdagen en een gelukkig 2023! Dit is de laatste nieuwsbrief van dit jaar, maar vanaf januari ontvangt u weer maandelijkse updates. Ondertussen bent u van harte welkom op onze Facebookpagina.
Volg ons op Facebook
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   LinkedIn