Energiemarkt 27 oktober |Energiecoach |Duurzame Huizen Route|
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Nieuwe Energie
Nieuwsbrief
 
25 oktober 2022
In deze nieuwsbrief:
1. Kom naar de Energiemarkt op 27 oktober!
2. De Energiebank helpt met de energierekening
3. Ga je aan de slag als energiecoach
4. Zet je huis op groen' energiebespaarchallenge
5. Nationale Duurzame Huizen Route
6. Volg ons op social media!
 
Kom naar de Energiemarkt op 27 oktober!
Stel al je vragen over het verlagen van je energierekening en het verduurzamen van je huis tijdens de Energiemarkt. O.a. het Energieloket en de Energiebank zijn hierbij aanwezig. Je maakt kans op een bespaarpakket van 50 euro en de Energiebank deelt gratis radiatorfolie uit (zolang de voorraad strekt).
Het Trefpunt in Nieuw-Vennep
17.00 - 21.00 uur
Meer informatie
 
De Energiebank helpt met de energierekening
Door de stijgende energiekosten hebben steeds meer inwoners moeite om hun energierekening te betalen. De Energiebank is een stichting die kan helpen om meer grip te krijgen op energiekosten en helpen met gratis bespaarmaatregelen. Neem contact op met de Energiebank als u hulp nodig heeft.
Meer informatie
 
Ga aan de slag als energiecoach
Anderen helpen bij energiebesparing? Word energiecoach bij Energiebank Haarlemmermeer. Als coach adviseer je over energiebesparende producten, slim gebruik van apparaten en geef je tips om zuiniger om te gaan met energie. Zo help je anderen om hun energierekening te verlagen. Je hebt geen voorkennis nodig. Je krijgt namelijk een training en gaat eerst op pad met een ervaren energiecoach.
Meer informatie
 
'Zet je huis op groen' energiebespaarchallenge
Vanaf 31 oktober gaan 10 gezinnen uit Haarlemmermeer een maand lang de uitdaging aan. Met hulp van een energiecoach en een bespaarpakket gaan ze aan de slag met energie besparen tijdens de challenge 'Zet je huis op groen'! Ben je benieuwd hoe het gaat? En pas je hun tips ook toe in je eigen woning?
Volg 'Zet je huis op groen' 
 
Nationale Duurzame Huizen Route
Wat kan ik allemaal doen om mijn huis te verduurzamen? En hoe gaat dat dan in zijn werk? Vraag het aan bewoners die al aan de slag zijn gegaan en neem een kijkje in hun woning tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route! Dit jaar kun je op 29 oktober en 5 november een bezoek brengen aan een duurzaam huis in Haarlemmermeer.
Vind een duurzaam huis
 
Volg ons op social media!
Volgt u ons al op Facebook of Twitter? Bekijk onze pagina's voor updates over nieuwe energie, tips om energie te besparen en inspirerende verhalen van inwoners van Haarlemmermeer.
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Website: www.haarlemmermeer.nl/nieuwe-energie
Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter