Stadscentrum Hoofddorp: het laatste nieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
20 oktober 2022
In deze nieuwsbrief:
1. Stadscentrum Hoofddorp aantrekkelijker maken
2. Ontwerpbestemmingsplan Raadhuisplein ter inzage
3. Sloop raadhuis: voorbereiding op de totaalsloop 
4. Herontwikkeling tennis- en Emmaschoollocatie financieel niet haalbaar 
 
Stadscentrum Hoofddorp aantrekkelijker maken
Luchtfoto van het stadscentrum
De gemeente werkt aan een Visie om richting te geven aan alle ontwikkelingen. Hierin staat hoe de gemeente van het centrum een aantrekkelijk stadscentrum maakt. Dat betekent een hogere kwaliteit van de leefomgeving, met meer groen, minder auto's en meer openbare ruimte waar mensen samen kunnen komen en activiteiten kunnen ondernemen.
Lees meer
 
Ontwerpbestemmingsplan Raadhuisplein ter inzage
Het Raadhuisplein
Het Raadhuisplein is straks een sfeervol en gezellig plein met daaromheen appartementen, horeca met terrassen, een nieuw gemeentehuis en andere voorzieningen. Om dit mogelijk te maken, heeft het college van B&W een ontwerpbestemmingsplan vastgesteld. Wie wil, kan tot 23 november 2022 reageren op dit plan.
Lees meer
 
Sloop raadhuis: voorbereiding op de totaalsloop
Sloop raadhuis
Binnenin het raadhuis maar ook daarbuiten werkt aannemer Vlasman volop aan de sloop. De komende tijd haalt Vlasman het gebouw verder leeg. Ze gaan ook verder met het weghalen van het asbest. Zo bereiden ze het gebouw voor op de totaalsloop, die half november start. Dan wordt het hele gebouw gesloopt. 
Lees meer
 
Herontwikkeling tennis- en Emmaschoollocatie financieel niet haalbaar 
Tennisbaan
Al langere tijd zijn er gesprekken over de herontwikkeling van de tennislocatie en de tegenoverliggende Emmaschoollocatie in Stadscentrum Hoofddorp. Laatst liet verantwoordelijk wethouder Jurgen Nobel per brief aan de gemeenteraad weten dat er op dit moment geen financieel haalbaar plan is. Op 27 oktober gaat de gemeenteraad hierover in gesprek met elkaar.  
Lees meer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   LinkedIn