Warm Rijsenhout | Energiespreekuur | Bespaartips| Energietoeslag
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Nieuwe Energie
Nieuwsbrief
 
1 juli 2022
In deze nieuwsbrief:
1. Rijsenhout gaat aan de slag met duurzame warmte
2. Kom naar het energiespreekuur in Zwanenburg!
3. Kijktip: korte video over lokaal eigenaarschap
4. 12 simpele dingen die u kan doen om energie te besparen
5.
Het duurzame huis van Willem uit Rijsenhout
6. Energietoeslag aanvragen
7 Volg ons op social media!
 
Rijsenhout gaat aan de slag met duurzame warmte
De inwoners van Rijsenhout konden in december 2021 en januari 2022 zelf budget verdelen over drie ideeën in deze ronde van Warm Rijsenhout, een wedstrijd om anders te verwarmen. Inwoners Wil en Maurice hebben gewonnen met hun idee 'Energie uit de Ringvaart'. ‘Buurtbatterij per cluster woningen’ werd tweede. De gemeente stelt € 25.000 beschikbaar om deze twee ideeën uit te voeren.
Lees meer
 
Kom naar het energiespreekuur in Zwanenburg!
Woont u in Zwanenburg en heeft u vragen over het verduurzamen van uw woning? Kom dan naar het energiespreekuur in het Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg. Adviseur Jorrit van Energieloket Haarlemmermeer is aanwezig op donderdagavond 7 juli van 19.00 tot 21.00 uur en op woensdagmiddag 13 juli van 14.30 uur tot 17.00 uur. U hoeft zich hiervoor niet van tevoren aan te melden.

foto: © Martijn de Clercq
Lees meer
 
Kijktip: korte video over lokaal eigenaarschap
In Haarlemmermeer willen we veel duurzame energie gaan opwekken voor onze inwoners. Zonneakkers zijn hierbij belangrijk. Wilt u zelf mede-eigenaar worden van een zonneakker? Als u vlakbij woont kan dat. Zo profiteert u ook mee. Dit noemen we lokaal eigenaarschap. 
Bekijk nu op Youtube
 
12 simpele dingen die u kan doen om energie te besparen
Wij begrijpen dat sommige maatregelen voor een duurzaam huis een grote beslissing zijn. Maar wist u dat er ook kleine, goedkope aanpassingen zijn die u kan doen in huis? Wij hebben daarom 12 tips voor u op een rij gezet. Hiermee bespaart u makkelijk en snel geld en energie in huis.
Lees verder
 
Het duurzame huis van Willem uit Rijsenhout
Willem woont samen met zijn vrouw in een duurzaam rijtjeshuis in Rijsenhout. Wij waren benieuwd hoe dit zo gekomen is en wat zijn plannen zijn in de toekomst. We spraken hem hierover. Het verduurzamen van zijn woning levert Willem vooral extra comfort op en hij bespaart op zijn energiekosten. 
Lees meer
 
Volg ons op social media!
Volgt u ons al op  Facebook of Twitter? Bekijk onze pagina's voor updates over nieuwe energie, tips om energie te besparen en inspirerende verhalen van inwoners van Haarlemmermeer.
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Website: www.haarlemmermeer.nl/nieuwe-energie
Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter