Stadscentrum Hoofddorp: het laatste nieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
9 juni 2022
In deze nieuwsbrief:
1. Ontwerpbestemmingsplan TROM en Marktpleinkerk
2. Overeenkomst voor Westminster Hyde Park
3. Hard werken in en aan Hyde Park
4. Startsein vernieuwing Vier Meren
5. Ontdek wat er te beleven valt in Haarlemmermeer
 
Ontwerpbestemmingsplan TROM en Marktpleinkerk
Impressie TROM
Er verandert nogal wat op de plek waar vroeger V&D en de Deining stonden. De bestaande panden zijn gesloopt om plaats te maken voor een nieuw gebouw: TROM. In TROM komen appartementen, een parkeergarage en horeca en detailhandel op de begane grond. Ook de naastgelegen Marktpleinkerk wordt uitgebreid. Het college van B&W heeft voor deze ontwikkelingen een ontwerpbestemmingsplan vastgesteld. Wie wil, kan hier t/m 22 juli op reageren.

Beeld: © Segesta Groep en Dok architecten
Lees meer
 
Overeenkomst voor Westminster Hyde Park
Impressie Westminster
Hyde Park telt over vijf jaar zo’n 3.800 appartementen. Een van de bouwplannen in deze nieuwe wijk is van ontwikkelaar NEOO en Van Herk Groep. De gemeente, Van Herk Groep en NEOO hebben vervolgafspraken gemaakt over de bouw van ongeveer 198 appartementen aan de Jupiterstraat, vlakbij de Van Heuven Goedhartlaan.
Lees meer
 
Hard werken in en aan Hyde Park
Hyde Park in aanbouw vanaf een hijskraan
In Hyde Park wordt bij verschillende blokken hard gewerkt. Zo heeft gebouw Kensington alweer meer verdiepingen en is bij gebouw Notting Hill de betonvloer gestort. Verder is de sloop gestart van het gebouw naast Holiday Inn Express voor de bouw van Camden Town. Hierom gaat het fietspad aan de noordzijde van de Van Heuven Goedhartlaan binnenkort tijdelijk dicht.

Foto: © De Vries en Verburg
Lees meer
 
Startsein vernieuwing Vier Meren 
Startsein verbouwing door wethouder
Winkelcentrum Vier Meren wordt verbouwd. Op 11 mei gaven wethouder Jurgen Nobel van Gemeente Haarlemmermeer en directeur Pieter Polman van Wereldhave hiervoor het startsein. Met een symbolische doorbraak voor de nieuw te realiseren entree vanaf het Burgemeester van Stamplein werden de artist impressions onthuld en werd er aansluitend gestart met de werkzaamheden. Het winkelcentrum wordt omgebouwd tot een Full Service Center.

Foto: © Richard Rood
Lees meer
 
Ontdek wat er te beleven valt in Haarlemmermeer
screenshot site visithaarlemmermeer
Er is een nieuwe website in de lucht: VisitHaarlemmermeer. Op 23 mei lanceerde wethouder Marja Ruigrok deze nieuwe website. VisitHaarlemmermeer is te zien als een uitgebreide digitale VVV-gids met ideeën voor fiets- en wandelroutes, avondjes uit, uitjes met kinderen en shoptips. Daarnaast wordt het cultureel erfgoed van Haarlemmermeer belicht.
Lees meer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   LinkedIn