Het laatste nieuws van Stadscentrum Hoofddorp
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
14 april 2022
In deze nieuwsbrief
1. Informatiemarkt Stationsgebied Hoofddorp
2. Vragen en antwoorden sloop raadhuis
3. "Het doel van de werkgroep stadspark is bereikt"
4. Start ontwikkeling 'The Concourse'
5. Volgende stap: sociale huurwoningen in Hyde Park
6. Ode aan het raadhuis: 'streetart' YouChoose
7. Koningsdag
 
Informatiemarkt Stationsgebied Hoofddorp 
impressie stationsgebied
Benieuwd naar de ontwikkelingen in het Stationsgebied? Kom dan op dinsdag 19 april tussen 17.00 en 20.00 uur naar de informatiemarkt in het MBO College Airport, Opaallaan 25 in Hoofddorp. In het Stationsgebied komt ruimte voor ongeveer 15.500 woningen en 11.000 arbeidsplaatsen. Kom langs en ontdek meer over de plannen voor het Stationsgebied en wat er in de directe omgeving gebeurt. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.
Lees meer en meld u aan
 
Vragen en antwoorden: sloop raadhuis 
Het raadhuis is nu gesloten en de gemeentelijke organisatie is verhuisd. Binnenkort begint de aannemer met voorbereidend werk voor de sloop. Onlangs was er een bijeenkomst over de werkzaamheden van de sloop. Vooraf en tijdens de bijeenkomst zijn er vragen gesteld. Deze vragen en antwoorden kunt u nalezen.
Bekijk alle vragen en antwoorden
 
"Het doel van de werkgroep stadspark is bereikt"
bloesems in stadspark
Met deze woorden sluit gebiedsmanager David Michel de laatste bijeenkomst van de werkgroep Stadspark af. Dat doel? Met elkaar komen tot een Definitief Ontwerp voor het Stadspark. Tijdens de bijeenkomst op maandagavond 11 april zijn de allerlaatste puntjes op de i gezet. 
Lees het verslag
 
Start ontwikkeling 'The Concourse'
impressie The Concourse van Garden Square B.V.
Het college van B&W sluit een anterieure overeenkomst met ontwikkelaar Garden Square B.V. voor de ontwikkeling van woningen en winkels aan de Concourslaan. In deze overeenkomst staan onder andere afspraken over het aantal en soort woningen en de kosten. Een belangrijke stap, want nu kan er eindelijk gestart worden met de ontwikkeling van ‘The Concourse’.
Lees meer
 
Volgende stap: sociale huurwoningen Hyde Park
plattegrond hyde park met sociale huurwoningen
In Hyde Park komen veel verschillende appartementen en daar is veel behoefte aan. Er is een nieuw bestemmingsplan nodig om woningen te bouwen op de plek die eerst bestemd was voor kantoren. In dit geval gaat het om plannen voor sociale huurwoningen voor studenten en starters. Twee ontwerpbestemmingsplannen voor woningen in Hyde Park liggen t/m 9 mei ter inzage.
Lees meer
 
Ode aan het raadhuis: YouChoose 'streetart'
De 'streetart' op het raadhuis
Twee bekende street art artiesten maken samen met Haarlemmermeerse jongeren een kunstwerk op de zijgevel van het raadhuis. Een bonus: voorbijgangers kunnen ook meedoen. Dit kunstwerk is een ode aan het raadhuis én een kans voor jongeren om hun talent te ontwikkelen. De eerste kleuren zitten al op de muur!
Lees meer
 
Koningsdag
Koningsdag in het centrum
Ook in het stadscentrum is van alles te doen tijdens Koningsdag op 27 april. In het stadscentrum is weer vrijmarkt. U kunt een plek zoeken op het Raadhuisplein, rond het Cultuurgebouw, Marktlaan, Concourslaan, Tuinweg en op het Burgemeester Van Stamplein en het Marktplein. Let op: er gelden spelregels.
Lees meer over Koningsdag
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   LinkedIn