Stadscentrum Hoofddorp: het laatste nieuws
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
Gemeente Haarlemmermeer
Stadscentrum Hoofddorp
Nieuwsbrief
 
18 maart 2022
In deze nieuwsbrief:
1. Woensdag 23 maart: informatiebijeenkomst sloop raadhuis
2. De gemeente verhuist in april 2022
3. Ontdek de Belevingstuin
 
De gemeente verhuist in april 2022
De gemeente verhuist
Vanaf 11 april 2022 is het raadhuis niet meer in gebruik. De gemeentelijke organisatie verhuist naar 2 tijdelijke plekken in Hoofddorp: de gemeentekantoren Beukenhorst en Polderlanden. Hier kunt u op afspraak langskomen. Als u een afspraak maakt, ziet u vanzelf op welke plek u moet zijn. De servicecentra en gemeentebalie Schiphol verhuizen niet.
Lees meer of maak een afspraak
 
Ontdek de Belevingstuin
de Belevingstuin

Op 11 en 12 maart staken vrijwilligers de armen uit de mouwen voor NL Doet. Ook in het stadspark. Mensen uit de buurt, van de gemeente en van Ons Tweede Thuis plantten in de Belevingstuin bij Kinderboerderij De Boerenzwaluw de vlindertuin aan. Ook timmerden ze de huisjes voor de proeftuin in elkaar. De belevingstuin is niet alleen een plek met fruitbomen, een theetuin met kruiden en een moestuin. Het is ook een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. In de belevingstuin is altijd wat te doen. Beheerders Ciska en Mirelle nodigen iedereen uit om het zelf te komen ontdekken. 

Lees meer over de Belevingstuin
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   LinkedIn