Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 18 januari!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Een bericht van Lincolnpark Lees online  |  Afmelden
Lincoln Park
Nieuwsbrief
 
6 januari 2022
In deze nieuwsbrief:
1. Raad stemt in met Lincolnpark!
2. Informatieavond op 18 januari
3. Hoe worden nieuwe huizen verwarmd?
4. Aanvullende eisen woningbouwprojecten
5. Meer groen in PARK21
6. Lincolnpark in de media
 
Hoe worden nieuwe huizen verwarmd?
In de tweede helft van dit jaar doet de gemeente een marktuitvraag voor de verkoop van de eerste kavels van Lincolnpark. Ontwikkelaars kunnen zich de komende maanden daarop voorbereiden. Want wie in de nieuwe wijk wil bouwen, moet voldoen aan vijf duurzame projectdoelen. Het eerste doel is: de wijk wordt energieneutraal. Dat betekent: dezelfde hoeveelheid energie opwekken als er wordt verbruikt. Hoe gaan ontwikkelaars dat oplossen? 
Lees het artikel
 
Aanvullende eisen woningbouwprojecten
Het college van B en W heeft besloten om aanvullende eisen en voorwaarden te stellen aan woningbouwprojecten groter dan 30 woningen. Vijftig procent van de nieuw te bouwen woningen moet betaalbaar zijn voor mensen met een inkomen tot anderhalve keer modaal. Dit geldt zowel voor huur- als koopwoningen. Wethouder Fouad Sidali: “Wij vinden het belangrijk dat mensen van alle inkomensgroepen in onze gemeente kunnen wonen en ook kunnen blijven wonen. Het plan ‘Betaalbaar wonen in Haarlemmermeer’ vertelt hoe wij dat moeten gaan doen.”
Lees meer
 
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer.

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. 

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter