Update plannen centrum | Start fietspad | Informatiemarkt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online  |  Afmelden
15 oktober 2021
In deze nieuwsbrief:
1. Hoe staat het met de plannen voor het centrum? 
2. Binnenkort start de verbouwing van het Medisch Centrum 
3. 30 oktober open dag atletiek en opening kruispunt
4. Maquette van Badhoevedorp
5. Start werkzaamheden nieuwe fietspad
6. Afsluiting Pa Verkuijllaan en Sloterweg
7. 20 november 2021 informatiemarkt Badhoevedorp
8. Nieuwe route buslijn 194 
9. Like van Hulten nieuwe omgevingsmanager
10. Onderzoek naar mogelijkheid van woningen op bedrijventerrein Jan van Gentstraat
 
Hoe staat het met de plannen voor het centrum? 
Kaart centrum Badhoevedorp
Het is al even geleden dat we u lieten weten hoe het met de plannen voor het centrum is. We hebben niet stilgezeten en achter de schermen is veel gedaan. Dit jaar kunt u de eerste plannen inzien. 
Lees meer over de plannen
 
Binnenkort start de verbouwing van het Medisch Centrum 
Voorbeeld van het nieuwe Medisch Centrum
Eind oktober start de verbouwing van het Rabobank-gebouw om plaats te maken voor een splinternieuw Medisch Centrum. Er komen hekken om het gebouw heen. De eerste zes weken sloopt de aannemer delen van het gebouw. Daarna start de opbouw van het Medisch Centrum. We verwachten dat het werk eind 2022 klaar is. 
André van Es van Huisartsen Badhoevedorp vertelt in de link hieronder over de plannen.
Lees het verhaal van André van Es
 
30 oktober open dag atletiek en opening kruispunt 
Werkzaamheden Schipholweg
De werkzaamheden aan de Schipholweg zijn klaar. Er is nu een aansluiting op de Oleanderlaan en Sportpark de Veldpost. Op zaterdagmiddag 30 oktober 2021 openen we de toegang tot Sportpark De Veldpost via de nieuwe kruising Oleanderlaan en Schipholweg officieel!  Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom bij de atletiekvereniging. 
Lees meer over het programma
 
Maquette van Badhoevedorp 
Maquette Badhoevedorp
Op 20 november aanstaande is de opgeknapte overzichtsmaquette te zien in het dorpshuis.  Dat kan tijdens de informatiemarkt. De maquette staat ook in het informatiecentrum QuatrebrasElke woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur kunt u de maquette daar bekijkenDan zijn ook de makelaars van AM aanwezig. Bent u geïnteresseerd in de nieuwe woongebieden en heeft u vragen? Kom dan een keer langs. Het informatiecentrum is boven Q-Beach middenin Badhoevedorp.  
 
Start werkzaamheden nieuwe fietspad 
Kaart fietspad door Knoop A9
Aan de oostzijde van Badhoevedorp komt een nieuw fietspad en een nieuwe brugAls het fietspad klaar is kunt u vanaf de Dellaertlaan naar de Oude Haagse Weg bij de Nieuwe Meer. Hier sluit het fietspad aan op het regionale fietsnetwerkIn oktober of november 2021 start de aanleg van het fietspad en de brug. In maart/april 2022 is het fietspad klaar. 
Lees meer
 
Afsluiting Pa Verkuijllaan en Sloterweg
Werkzaamheden Badhoevedorp
Voor Waternet zijn er werkzaamheden langs de Schipholweg, tussen de Amsterdamsebaan en Sloterweg. Aannemer Van Baarsen vervangt twee grote drinkwaterleidingen en Liander verwijdert een oude gasleidingVanaf maandag 18 oktober tot en met woensdag 20 oktober is de Pa Verkuijllaan afgesloten. Vanaf maandag 22 oktober 2021 is de Sloterweg afgesloten. De werkzaamheden bij de Sloterweg zijn rond vrijdag 26 november 2021 klaar.  
Lees meer over wegwerkzaamheden
 
20 november 2021 informatiemarkt Badhoevedorp 
Informatiemarkt Badhoevedorp
De komende jaren werken we flink aan Badhoevedorp: nieuwe woningen, nieuwe wegen, nieuwe sportvelden, nieuwe parken én nieuw groen. Wilt u weten wat er allemaal gaat gebeuren in Badhoevedorp? Kom dan op zaterdag 20 november aanstaande tussen 13.00 en 16.00 uur langs in het dorpshuis. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen! Neem ze gerust mee. We gaan weer knutselen met de speeltuinvereniging én je kunt schminken en een mooie ballonfiguur laten maken.  
 
Nieuwe route buslijn 194 
Buslijn 194
Nu de Oleanderlaan open is, gaat buslijn 194 anders rijden. Vanaf 12 december 2021 rijdt de bus via de busbaan over de Oleanderlaan naar Schiphol. En van Schiphol via de Oleanderlaan naar de busbaan. Er komt een tijdelijke halte op hoek Oleanderlaan/Schipholweg voor de overstap op R Net.
Meer informatie over de bustijden
 
Like van Hulten nieuwe omgevingsmanager 
Like van Hulten
Sinds 1 oktober is Like van Hulten de omgevingsmanager Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp. Zij is het aanspreekpunt voor bewoners, ondernemers, verenigingen en anderen. Like is de opvolger van Bart van Eijk. We stelden haar een paar vragen. 
Lees verder
 
Onderzoek naar mogelijkheid van woningen op bedrijventerrein Jan van Gentstraat 
Bedrijventerrein in de Jan van Gentstraat
Het bedrijventerrein in de Jan van Gentstraat is verouderd en veel gebouwen staan leeg. Een van de eigenaren wil graag woningen bouwen op zijn deel van het terrein. Daarom maakten we een concept ruimtelijk functioneel kader voor het hele gebied. 
Lees verder
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer. 

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
E
-mailadres: info@haarlemmermeer.nl
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   Website