Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
9 september 2021
In deze nieuwsbrief:
1. De Oleanderlaan gaat  maandag 13 september open!
2. Filmpje van Badhoevedorp
3. Doe mee aan onze korte communicatie enquête
3. Tijdelijke opslag Japanse duizendknoop
4. Sloop Autobedrijf Van der Post
 
Foto met daarop een nieuwe nog lege straat. De straat is van asfalt gemaakt. Naast de straat staan nieuwe woningen die nog niet klaar zijn.
De Oleanderlaan gaat maandag 13 september open!
De laatste maanden werkten de aannemers hard aan het tweede deel van de Oleanderlaan. En ook aan het kruispunt Oleanderlaan/Schipholweg/de Veldpost. Het weekend van 10 september sluiten we het kruispunt af. Dat weekend werkt aannemer KWS nog aan de kruising en het veranderen van de wegen. Zodra ze klaar zijn gaat de Oleanderlaan open. Op onze website staat een kaartje met de nieuwe route.
Lees meer
 
Filmpje van Badhoevedorp
luchtfoto van Badhoevedorp
We maakten voor de Sloterburg een animatie, maar de piloot wilde best een stukje verder vliegen. Om de oude A9 vast te leggen natuurlijk. Er was een hoop te zien, daarom kijkt de cameraman ook zo om zich heen. Het filmpje staat op onze Facebookpagina.
Bekijk het filmpje
 
Tijdelijk opslag Japanse duizendknoop
foto met daarop een berg aarde en vrachtwagens.
Tijdens de aanleg van het water en het pad naast de brandweerkazerne kwamen we de Japanse duizendknoop tegen. Deze schadelijke plant is lastig weg te halen en moest met wortel en al worden afgegraven. De aarde lag tijdelijk bij de Kamerlingh Onneslaan. Sinds deze week halen we de aarde weer weg. Een verkeersregelaar zorgt dat de fietsers veilig over het fietspad kunnen. 
 
Sloop Autobedrijf Van der Post
foto met daarop een gebouw en puin. Het gebouw is bijna helemaal gesloopt.
Zo zag de garage van Wim van der Post er begin september uit. Hij verkocht na zijn pensioen de grond met het gebouw aan Lidl. Zij maken er tijdelijk 52 parkeerplaatsen. Later komt er een nieuw gebouw met daarin Lidl, kleine detailhandel, woningen en parkeren. Aan het ontwerp daarvan werken we nog. Samen met de eigenaren van de grond.
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer. 

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   Website