Een bericht van gemeente Haarlemmermeer Lees online  |  Afmelden
16 maart 2021
In deze nieuwsbrief:
1. Online rondleiding 2: Quatrebras
2. Zaterdag 20 maart is de Schipholweg afgesloten
3. Bouw woningen tweede deel Quatrebras
4. Aanvullende consultatie Sloterweg 
5. Verkeersregelaars, parkeerplaatsen en borden bij Rietveldschool
6. ‘Rietveld nog steeds vooruitstrevend en modern’
7. Doe mee met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 20 maart!
 
Online rondleiding 2: Quatrebras
Vanwege de coronamaatregelen gaan onze informatiemarkten en rondleidingen voorlopig niet door. Daarom maken we een aantal filmpjes over de Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp. In deze nieuwsbrief de tweede film. Bart van Eijk, Marianne Filius en Paul Dirks nemen u online mee voor een rondleiding door Quatrebras. Ze beginnen bij het dorpshuis en voorzieningengebied, lopen via het park naar het eerste deel van de woonwijk Quatrebras. Ze vertellen ook over de busbaan en het aansluiten van de Oleanderlaan op de Schipholweg.
Bekijk de rondleiding
 
Bouw woningen tweede deel Quatrebras
Ontwikkelaar AM start half maart met de bouw van 52 woningen in het tweede deel van Quatrebras. Vanaf 15 maart gaat de aannemer heien. Dit duurt ongeveer 20 tot 25 werkdagen en zorgt voor geluid en trillingen. Omwonenden kunnen hier last van hebben. 
Lees meer over de werkzaamheden
 
Aanvullende consultatie Sloterweg
De gemeente Amsterdam wil de verkeersveiligheid op de Sloterweg in Amsterdam-Sloten verbeteren. In november 2020 stelde de gemeente Amsterdam daarom de Startnotitie Autoluw Sloten en Nieuw Sloten vast. Doel van deze consultatie is om breder inzicht te krijgen in de verkeerskundige problematiek in het gebied. 
Lees meer over de consultatie Sloterweg 
 
Verkeersregelaars, parkeerplaatsen en borden bij Rietveldschool
In de buurt van het tijdelijke gebouw van de Rietveldschool zijn parkeerplekken gemaakt, werken er sinds deze week verkeersregelaars en komen er borden bij de zebrapaden. Meer daarover en waarom deze plek de beste oplossing is voor het gebouw, lees je in het artikel.
Lees meer over de maatregelen
 
‘Rietveld nog steeds vooruitstrevend en modern’
Het Cobra-gebouw en Mondriaan-gebouw van de Rietveldschool zijn gesloopt. De leerlingen en de leerkrachten van de Rietveldschool zitten sinds een paar weken verspreid over drie locaties. Hun eigen schoolgebouw aan de Einsteinlaan is voorlopig het werkterrein van bouwvakkers. Lees meer over het nieuwe gebouw in de InforMeer.
Lees meer over de nieuwbouw 
 
Doe mee met de Landelijke Opschoondag op zaterdag 20 maart!
Op zaterdag 20 maart is de Landelijke Opschoondag! Ontwikkelaar AM nodigt u uit om een coronaproof opschoon-ommetje te maken. Neem een vuilniszak van thuis mee en meld u aan voor de opschoonactie. Het zwerfafval kunt u bij Q Beach achterlaten. Als dank krijgt u een bekertje warme chocolademelk.
Lees meer over opschoonactie
 
Colofon

Dit is een nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer. 

Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Telefoonnummer: 0900 1852
Contact
Facebook   Facebook
Twitter   Twitter
Linkedin   Website